Perusteet itsepuolustukseen seminaari antaa sinulle kolmessa tunnissa paljon lisää valmiuksia kohdata uhkaava tilanne ja päästä siitä turvallisesti pois.

Seminaarilla on tilaa 10:lle osallistujalle ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä:

Hinta: 99€

Paikka: Barreto Helsinki, Teerisuontie 14, 00700 HKI

Sitovat ilmoittautumiset:

yhteys@itsepuolustus.org

Tarjous -50% ennakkovaraajille. Maksa nyt etukäteen ja saat seminaarin hintaan 49,5€ Voit ostaa seminaarin myös lahjaksi, spostiisi saamasi kuitti toimii tositteena. Jos haluat erikseen lahjakortin niin ota vain maksun jälkeen yhteyttä ja onnistuu.

Jos et voi käyttää alta löytyviä maksupainikkeita, ota yhteyttä ja lähetämme sinulle perinteisen laskun.

(Maksun jälkeen saat kuitin. Ota se mukaan seminaariin. Jos haluat maksun jälkeen erillisen lahjakortin ota yhteyttä yhteys@itsepuolustus.org)

maksa itsepuolustuskurssi

Perusteet itsepuolustukseen seminaarin ohjelma 18.11.20171

Mukaan tarvitset rennot vaatteet. Seminaarissa tartutaan harjoitteissa vaatteisiin joten varaathan sellaiset vaatteet joiden mahdollinen repeytyminen ei harmita.

Alkaa: 14.00
Loppuu: 17.00

Itsepuolustuksen filosofia.

Tässä osuudessa käymme käytännön esimerkkien kautta läpi mitä on itsepuolustus. Meidän mallissa itsepuolustus tarkoittaa sitä, että toimimalla oikein päästään tilanteesta kuin tilanteesta eroon mahdollisimman vähin naarmuin tai vammoin.

Tutustut erilaisiin stressireaktioihin ja ymmärrät myös yleisellä tasolla, mitä saat tehdä hätävarjeluun perustuen.

Käytännön itsepuolustus harjoitteet.

Käytännön itsepuolustus harjoitteissa käymme läpi tyypillisimpiä itsepuolustus tilanteita. Lähdemme liikkeelle liikkumisesta ja itsensä suojaamisesta. Teemme erilaisia irtaantumisia ja sopivia vastahyökkäyksiä eri itsepuolustustilanteisiin.